BARÇA
Esports Barça 11/01/2011

Guardiola: “Estem més a prop d'arribar a la final”

El tècnic ha destacat que el Betis és el líder de 2a Divisió i que juga a l'atac. A més, ha avançat que demà Messi, Xavi i Iniesta presentaran al Camp Nou la Pilota d'Or

Nuria García
1 min
Pep Guardiola, durant el partit a Riazor.

Sant Joan DespíDimecres torna la Copa del Rei al Camp Nou. El Barça, després de l'eufòria per haver aconseguit que tres jugadors fossin candidats a la Pilota d'Or, s'enfronta al Betis en l'anada de quarts de final. "És el rival que hi ha, el líder de Segona Divisió, que sap jugar molt bé a futbol", ha afirmat el tècnic, Pep Guardiola, que ha assegurat que, per experiència, no serà un partit fàcil: "Excepte les dues eliminatòries amb la Cultural Leonesa i la última amb el Ceuta, des que sóc entrenador no hi ha hagut cap partit en què no hàgim patit fins el final de la tornada".

Guardiola ha avançat que abans del partit, Messi, Xavi i Iniesta "presentaran la Pilota d'Or a la gent. A veure si la gent s'anima i ens ve a donar un cop de mà", ha dit Guardiola abans de destacar: "Estem cada cop més a prop d'arribar a una nova final".

El tècnic blaugrana té a tots els jugadors disponibles i, com és habitual, no ha donat pistes sobre quin serà l'onze que saltarà al Camp Nou. "Tots estan per jugar, Afellay també", ha dit, preguntat per si l'holandès està a punt per ser titular.

stats