BARÇA
Esports Barça 03/04/2011

Guardiola: "Tenim vuit punts d'avantatge, però en el món de l'esport se n'han fet de molt grosses"

L'entrenador blaugrana destaca el gran partit de Thiago Alcántara afirmant que la seva personalitat fa que no s'arrugui en cap escenari

David Jover
1 min
Guardiola dóna instruccions

BarcelonaPep Guardiola s'ha mostrat molt satisfet del partit del seu equip i ha admès en roda de premsa que els vuit punts "són un gran avantatge", però adverteix que no hi ha res guanyat perquè en el món de l'esport "se n'han fet de molt grosses" pel que fa a remuntades. A més, ha afirmat que "si amb vuit punts et creus campió, acabes perdent la Lliga".

Una de les claus del partit per al preparador blaugrana ha estat Víctor Valdés. El porter de Gavà ha estat clau en el triomf amb aturades clau i per a Guardiola "Valdés ha estat fantàstic, fenomenal", ha dit.

Respecte a Thiago Alcántara, que avui ha estat titular per primer cop en Lliga amb el primer equip, Guardiola ha dit que en general ha estat a un "molt bon nivell" i que el gran partit que ha fet "és gràcies a la seva personalitat" ja que "no nota la pressió a un lloc o un altre perquè és molt fort mentalment". Per acabar, ha volgut aclarir que no es fàcil "el canvi del primer equip al filial", situació que ell ja va viure quan començava a alternar el Barça B amb el primer equip.

Guardiola també ha dit que "estan contents per com ha anat la jornada" i s'ha reiterat en el fet de què si es confien "encara poden perdre la Lliga perquè el Reial Madrid no donarà res per perdut".

stats