Esports Barça 15/10/2011

Guardiola: “Amb Messi jugant per la dreta hem tornat a èpoques antigues”

El tècnic del Barça valora la capacitat dels seus jugadors de superar l'embut al centre del camp i ha explicat que ha posat tres petits per crear més desequilibri

D.r. Jover
1 min
Pep Guardiola dóna instruccions durant el partit contra el Racing

BarcelonaPep Guardiola ha explicat en roda de premsa que la lesió de Piqué "no és culpa de la selecció" perquè anteriorment, a l'agost, ja va caure lesionat en un entrenament. A més, ha dit que és una "pena" perquè als dos partits internacionals "havia agafat ritme de partit".

Respecte al partit, Guardiola ha explicat que ha situat "tres petits" perquè "volíem desequilibrar el mig del camp tan poblat del Racing". A més ha elogiat Thiago Alcántara, del que ha dit que "més enllà de ser tocador, va molt bé de cap en atac" i que "sap resoldre molt bé les situacions jugui on jugui", en referència al canvi d'interior al migcentre.

El preparador blaugrana ha explicat també que aquest dissabte "l'espai per a Messi estava per fora, i per tant hem tornat a èpoques antigues, amb Leo per la dreta". El de Santpedor ha afegit també que el Racing ha tapat molt bé "els passadissos interiors".

Per acabar, ha dit que el que busca l'equip, més que golejar, és pensar "si la gent s'ho ha passat bé o no", i que el proper dimecres contra el Viktoria Pilsen posarà "el millor equip disponible" perquè "la la Lliga de Campions no és cap broma".

stats