Barça
Esports Barça 13/01/2011

Pepe Mel: “Molts jugadors del Barça ens han dit que hem estat el millor dels rivals”

Mel: “Hem perdut 5 a 0, però si haguéssim jugat d'una altra manera, ens en haguessin marcat 5, igualment; i marxaríem a casa sentint que hem traït el nostre estil”

Martí Molina
1 min
Pepe Mel passeja per l'àrea tècnica al Camp Nou.

BarcelonaL'entrenador del Betis, Pepe Mel, marxa satisfet a casa tot i la derrota per un contundent 5 a 0, i que li deixa l'eliminatòria pràcticament impossible de cara a la tornada. I és que l'entrenador no es queda amb el resultat sinó amb la manera com s'ha desenvolupat el partit.

“Ens en anem tranquils”, ha dit Mel a la sala de premsa; perquè “jugant com ho fem normalment hem perdut 5 a 0. I si haguéssim jugat d'una altra manera, ens en haguessin marcat 5, igualment; i marxaríem a casa sentint que hem traït el nostre estil de joc”. I ha conclòs dient que “em quedo amb el que ens han dit molts jugadors del Barça: que hem estat el millor rival”.

I és que, per l'entrenador verd-i-blanc, “hem complicat les coses al Barça durant 53 minuts, i hem jugat millor que molts equips de Primera. Hem fet les coses francament bé, i fins i tot hem fet un pal abans del descans. Felicito als meus jugadors”, ha dit.

El Betis ha aguantat bé el partit, però ha davallat físicament a partir de l'hora de joc. Segons Pepe Mel, això es deu al fet que els seus jugadors “no estem acostumats al ritme de jugar dimecres, diumenge, dimecres”.

Per últim, l'entrenador ha assegurat que el Barça “ens ha fet molt feliços traient un onze de gala, perquè hem pogut fer un gran partit contra el millor del món. No hem arribat a jugar de tu a tu, però sí que li hem complicat les coses”.

stats