Barça
Esports Barça 24/02/2011

Pinto: "El Barça m'ha dit que compta amb mi per l'any que ve i no tardarem a signar"

Afirma que està orgullós que el club continuï confiant en ell i considera que "m'he guanyat a pols la confiança amb la meva feina"

Albert Solé
2 min
Pinto, amb Guardiola, durant un entrenament del primer equip. / FCBARCELONA.COM

BarcelonaJosé Manuel Pinto Colorado serà el porter suplent del Barça una temporada més. Feia dies que es rumorejava i avui el porter andalús ha sortit a la sala de premsa i ha anunciat que el club li ha comunicat que compta amb ell per l'any que ve. "Estan contents amb mi i jo estic content de seguir, si les dues parts estem d'acord no tardarem a firmar, potser la setmana que ve ens reunirem". Pinto, de 35 anys, va arribar al Barça cedit pel Celta el gener de 2008 per la lesió de Jorquera, a l'estiu va fitxar, i des de llavors cada any ha renovat per una temporada. "No em preocupa perquè sé que es fa amb la millor intenció, em preocuparia que no em volguessin renovar. És una manera de premiar-me i reconèixer tot el que faig. Jo seguiré igual si em renoven any a any o si ho fan de 5 anys en 5 anys".

Si Pinto és bàsic en el vestidor del Barça és perquè sap quin és el seu rol, el de suplent de Víctor Valdés, però tot i això, assegura que ell sempre està a punt per jugar: "Visc la prèvia dels partits igual si sé que jugaré que si no, jo em mentalitzo igual perquè en el futbol mai se sap quan has d'estar preparat, cada setmana em preparo com si anés a jugar".

Tot i que per a un sector del barcelonisme Pinto no ofereix les mateixes garanties que Valdés, diumenge passat, després de fer una gran aturada per evitar el gol de Llorente, el Camp Nou sencer va començar a corejar el seu nom: "Sentir-se estimat per l'afició corejant el teu nom, se't posen els pèls de punta, et remou els sentiments, i veus com la gent valora la teva feina i la implicació amb el club, i m'omple d'orgull".

stats