Barça
Esports Barça 24/01/2012

Pinto: "Venia per sis mesos i, any a any, ja porto una bona temporadeta"

El porter ha signat aquest dimarts la seva renovació fins al 30 de juny del 2013 i ha assegurat que "és meravellós seguir al Barça, el millor club actualment"

Ara
1 min
Pinto, a les oficines del Barça.

BarcelonaJosé Manuel Pinto ha signat aquest dimarts al migdia la seva renovació amb el Barça fins al 30 de juny del 2013. El porter ha fet broma amb el fet d'haver arribat al Barça a l'hivern de la temporada 2007/08 cedit pel Celta, i haver-se quedat fins ara. "Venia per sis mesos només i, any a any, ja porto una bona temporadeta", ha comentat a Barça TV.

Pinto ha fet una valoració bona de la seva estada al conjunt blaugrana: "El balanç és molt positiu. Ho és a nivell de guanyar títols i personalment m'he trobat en un vestidor en el que estic gaudint moltíssim".

La signatura del contracte ha comptat amb la presència, a més del propi Pinto i del seu representant, del president Sandro Rosell, el vicepresident esportiu Josep Maria Bartomeu, el director esportiu Andoni Zubizarreta i el director de futbol Raül Sanllehí.

"És meravellós seguir en aquest gran Club, per a mi el millor actualment", ha dit per resumir la seva alegria per haver renovat.

stats