BARÇA
Esports Barça 21/05/2012

Pinto: "Volem un comiat feliç per a Guardiola"

El porter del Barça assegura en una entrevista a Barça TV que s'està preparant a consciència per la final de la Copa del Rei de divendres vinent contra l'Athletic Club

Ara
1 min
Pinto, durant un entrenament amb el Barça aquesta temporada / FCBARCELONA.CAT

BarcelonaEl porter del Barça José Manuel Pinto ha assegurat en una entrevista a Barça TV que s'està preparant a consciència per la final de la Copa del Rei que aquest proper divendres enfrontarà el Barça amb l'Athletic Club al Vicente Calderón, partit al que arribarà "en perfectes condicions" de la seva lesió al turmell.

Pinto comenta que volen fer un gran partit per acomiadar el tècnic Pep Guardiola com es mereix. "No ens agrada que marxi. Serà una mica trist l'últim partit, així que mirarem de guanyar perquè aquesta tristesa es converteixi en alegria i que sigui un comiat feliç. Esperem que sigui així, ho preparem amb il·lusió", ha afirmat el porter, que ha elogiat Guardiola. "He après molt amb ell en el joc de peus i a l'hora de llegir millor el futbol. Agrairé sempre la plena confiança que m'ha donat.

Sobre les baixes en defensa, Pinto ha dit: "Preparem el partit igual. El que varia és que canvien les característiques dels companys. Però jugui qui jugui tens la confiança en ells i l'únic que canvia són petits matisos."

En cas de guanyar la final de la Copa del Rei, Pinto té la dedicatòria decidida: "Tant de bo pugui dedicar aquest partit als meus avis, que van morir recentment. I també per a Abidal i la família, que sempre et dóna suport. Seria un bon moment per dedicar una victòria".

stats