BARÇA
Esports Barça 20/12/2011

Pinto: "Tenim avançada la renovació. Un any més us equivocareu, perquè sempre dieu que em fan fora"

El porter suplent del Barça diu, sobre les declaracions de Mourinho i la resposta d'Alves, que respecta totes les opinions, però que a ell li fa molta il·lusió guanyar tots els títols

N. García
2 min

BarcelonaJosé Manuel Pinto ha estat el primer jugador del Barça en parlar en roda de premsa després d'aterrar a Barcelona provinent del Japó. El porter ha assegurat que la seva renovació pel Barça –per una temporada més– està molt a prop: "Tenim avançada la renovació. Sembla que un any més us equivocareu, perquè sempre dieu que em fan fora. En breu renovaré i jo estic molt content i molt feliç de seguir en aquest projecte", ha assegurat Pinto.

Preguntat sobre les declaracions de Mourinho, en què felicitava el Barça però deia que havia guanyat dos "partidets" i la posterior resposta d'Alves, Pinto ha dit: "Jo no sóc ningú per valorar l'opinió d'un company. Cadascú té la seva opinió. Si ell ha dit això és perquè ho pensava. Cadascú té la seva opinió". Sobre el que va dir Mourinho, el porter ha puntualitzat: "Jo no és que vulgui envestir a la primera provocació, és la meva manera de pensar. Alguns poden pensar que són partidets, però nosaltres estem molt orgullosos d'haver aconseguit aquests dos campionats. Hem guanyat la Champions i el Mundial de Clubs. Algú que opina el contrari? Doncs totes les opinions són respectables. Per a mi són grans partits i a mi m'agrada guanyar-los i poder brindar els títols a l'afició".

Per Pinto, el que es diu des del Reial Madrid és totalment respectable. "Igual que qui diu que hem estat superiors. No estic dient que algú tingui raó, sinó que totes les opinions són respectables", ha dit.

El porter ha parlat també de Villa. "No m'he apropat a veure'l. M'he llevat molt tard a causa dels canvis d'horari. M'he enviat missatges amb ell. Estem molt contents, demostra que és fort i que té ganes de tornar. L'operació ha anat bé i me n'alegro! Ja tinc ganes que torni a estar al meu costat", ha afirmat.

Amb la seva renovació gairebé a la butxaca, Pinto també ha parlat sobre la continuïtat de Guardiola: "El meu desig, com el de tota la plantilla i dels aficionats culers amants del futbol, és que es quedi. Tant de bo es quedi, perquè per a nosaltres és un honor i un orgull".

Del partit de Copa del Rei contra l'Hospi, Pinto ha dit: "Fa poc que hem tornat. Ara ja estem preparant el partit. No serà fàcil, no només pel cansament del viatge, sinó perquè en el partit d'anada l'Hospi ja ens va posar les coses molt difícils", i pel que fa a quin títol li fa més il·lusió guanyar, ha destacat: "Especials per a mi són tots els títols. Em sento partícip de tots i m'agradaria guanyar la Copa del Rei i tots els partits. Això demostra la competitivitat que tenim. Si pogués triar un títol, em quedaria amb tots. Si puc quedar-me amb tots, per què triar?".

stats