Barça
Esports Barça 07/07/2011

Piqué fa miracles en un anunci de l'emissora italiana SKY Sports

En el vídeo, que s'ha començat a emetre avui, el blaugrana apareix vestit de monjo i retorna les forces a una àvia fent-la beure d'una copa de campions

Efe
1 min

RomaEl central blaugrana Gerard Piqué apareix en un espot que promociona l'oferta esportiva de la propera temporada de l'emissora italiana SKY Sports, filial de la cadena de notícies SKY, amb seu a Nova York i propietat del magnat Rupert Murdoch.

Piqué, vestit amb una sotana blaugrana, fa beure una dona gran d'una copa de campions, i l'àvia automàticament recobra les forces i comença a fer malabars amb una pilota.

La campanya, que es promociona sota l'eslògan "només a SKY l'esport fa miracles", compta amb diversos espots diferents. El de Piqué n'és un; en els altres apareixen futbolistes com el davanter de l'Inter de Milà Samuel Eto'o, el migcampista Andrea Pirlo, nou fitxatge de la Juventus de Torí o el capità de la Roma, Francesco Totti. També hi apareix la italiana Federica Pellegrini, campiona Olímpica i del món de natació en estil lliure.

stats