Barça
Esports Barça 19/01/2012

Piqué: "Quan som nosaltres no hi ha cap equip que ens pugui parar"

El defensa del Barça assegura que van fer un dels millors partits al Bernabéu i que "veure com vas allà i pots imposar-te amb el teu estil és una satisfacció brutal"

Albert Solé
1 min
Xavi, Puyol i Piqué / Denis Doyle/Getty Images

Barcelona @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } Gerard Piqué s'ha mostrat molt content i orgullós del partit que van fer al Santiago Bernabéu: "Crec que ahir vam fer un dels millors partits al Bernabéu, el vestidor es queda amb això, i quan som nosaltres no hi ha cap equip que ens pugui parar". I sobre el fet que en cap de les seves set visites al camp del Madrid no hi hagi perdut mai ha afegit: "És una satisfacció molt gran quan neixes a Barcelona i creixes amb aquesta rivalitat. I el més normal és que totes les competicions te les juguis amb ells, i veure com vas al Bernabéu i pots imposar-te amb el teu estil és una satisfacció brutal".

El central català també ha volgut destacar aquesta dada, la de les set visites al Bernabéu sense perdre, dirigint-se als periodistes: "Esteu molt ben acostumats, guanyar al Bernabéu costa molt perquè el Barça mai és favorit allà i costa més del que us penseu". I ha conclòs: "Em sento molt orgullós de pertànyer a aquest club perquè pocs equips al món van al Bernabéu i juguen d'aquesta manera".

stats