Barça
Esports Barça 12/08/2011

Piqué es reincorpora al grup i Busquets fa treball específic

El central blaugrana ha millorat de la seva lesió i ha realitzat part de l'entrenament amb la resta del grup que dirigeix el tècnic Pep Guardiola

Efe
1 min
Gerard Piqué.

Sant Joan DespíEl central blaugrana Gerard Piqué ha millorat de la seva lesió i ha realitzat part de l'entrenament amb la resta del grup que dirigeix el tècnic Pep Guardiola, mentre que Sergio Busquets ha fet treball específic de recuperació.

Al costat de Busquets, lesionat amb una contusió costal a la part dreta en el partit de selecció contra Itàlia, també han realitzat treball específic Ibrahim Afellay, Carles Puyol i Maxwell.

L'entrenament, iniciat a les 9 del matí, és el penúltim abans de partir aquest dissabte cap a Madrid per a la disputa de l'anada de la Supercopa d'Espanya, que es juga diumenge al Bernabéu.

Guardiola ha dissenyat aquest divendres una doble sessió i un últim entrenament demà per preparar el primer títol de la temporada.

A la sessió matutina hi han participat els catorze jugadors del primer equip disponibles, entre ells el tocat Xavi Hernández, i s'hi han unit els jugadors del filial Martín Montoya i Jonathan dos Santos.

stats