Barça
Esports Barça 03/03/2011

Piqué: "Va ser molt important guanyar a Mestalla i donar un cop a la taula"

Ha esquivat les preguntes roses, ha demanat que se'l valori pel seu rendiment al camp, i confia que Puyol arribarà a temps per jugar dimarts contra l'Arsenal

Redacció
2 min
Gerard Piqué respón les preguntes dels periodistes a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. / ALEJANDRO GARCÍA / EFE

BarcelonaGerard Piqué és conscient, com la resta d'aficionats del Barça, que ahir a Mestalla l'equip va fer un pas de gegant per aconseguir la Lliga, però ell no ho pot verbalitzar com tots els culers. Piqué ha de ser més prudent, i explica que la reacció d'eufòria al final del partit dels jugadors sobre la gespa era només pels tres punts: "Va ser per la manera com vam guanyar, en el camp amb l’estat en què estava". El central català, però, no ha pogut evitar un "va ser molt important guanyar allà i donar un cop a la taula, estem en una situació molt bona a la Lliga".

I com que la recepta Guardiola és sempre la mateixa, ara toca pensar en el pròxim partit, el Saragossa, que visita el Camp Nou dissabte. Els aragonesos jugaran davant el Barça després de guanyar l’Athletic per 2 a 1. Per això Piqué avisa que "vindran molt motivats al Camp Nou": "Hem de centrar-nos en aquest partit per seguir en la bona línia”. I sap que un triomf seria “un pas per tal d’aconseguir la Lliga". En aquest sentit Piqué no vol sentir a parlar del partit contra l’Arsenal de dimarts, ja que no vol treure importància a l’enfrontament amb el Saragossa: "Abans toca el de dissabte, amb 3 punts importantíssims. Serà complicat guanyar". Tot i que no ha parlat amb Carles Puyol i els doctors, Gerard Piqué creu que el capità es recuperarà i serà dimarts al partit contra l’Arsenal. “Coneixent el Puyol apostaria pel sí”, diu el seu company i amic, que afegeix que “ho donarà tot per ser-hi”. Recordem que Piqué no hi podrà ser, ja que haurà de complir sanció.

Per la seva banda, Gerard Piqué valora moltíssim el fet que Pep Guardiola fos a València tot i patir una lumbàlgia que l’ha obligat a ingressar en un hospital. "Donem molt valor al fet que vingui amb nosaltres i estigui amb l’equip. És important la seva figura dins el vestidor", diu Piqué, que creu que "es recuperarà perquè mentalment és molt fort".

A València Gerard Piqué va compartir eix de la defensa amb Sergio Busquets. El defensa elogia la polivalència del de Badia. "Sabem la qualitat que té. És un gran jugador i té totes les qualitats per poder jugar de central. De pivot defensiu o de central ho pot fer magníficament bé".

Piqué també s’ha queixat del mal estat de la gespa de Mestalla. El central del Barça demana a la federació "que marqui unes normes perquè tots els terrenys de joc estiguin mínimament en un bon estat".

Finalment, Gerard Piqué no ha pogut escapar de les preguntes més roses, i ell ha deixat clara la seva postura: "M'agradaria que la gent em valorés només per temes esportius, però ho visc amb tranquil·litat".

stats