BARÇA
Esports Barça 25/04/2011

Piqué vol ser president del Barça "algun dia"

El central blaugrana reconeix en una entrevista a 'El País' que el seu desig és presidir el club amb un estil propi. També diu que veu Xavi, Iniesta o Puyol com a futurs entrenadors

Redacció
1 min
Segons 'Marca', Piqué va cridar "ara guanyarem la Copa del vostre Rei"

BarcelonaEl central blaugrana Gerard Piqué reconeix en una entrevista que publica aquest dilluns el diari El País que el seu desig és “ser algun dia el president del Barça”. Piqué respon amb un rotund "no" a la pregunta de si es veu com a entrenador i situa, de cara al futur, a la banqueta blaugrana companys seus del vestidor com Xavi, Iniesta o Puyol. Piqué admet que sí que s'imagina en la faceta de president blaugrana, i quan ha d'escollir entre l'estil de Laporta i el de Rosell, ho té clar: “estil Piqué, evidentment”.

El defensa culer també parla en l'entrevista de la seva relació amb la cantant colombiana Shakira i admet que sempre li ha agradat cridar l'atenció. Piqué també reconeix que pot semblar una persona que pensa "tot me la sua" però adverteix que dóna "moltes voltes a tot". Pel que fa a la seva manera de ser, el barcelonista admet que ha tingut "certes oportunitats a la vida que no tothom té". "Si a això li diuen ser pijo...", diu Piqué.

stats