Pòquer de clàssics
Esports Barça 15/04/2011

La Plaça Catalunya tornarà a ser el centre de les celebracions dels títols del Barça

TV3, Catalunya Ràdio, l'Ajuntament i la Generalitat organitzaran conjuntament les hipotètiques victòries, i la Guàrdia Urbana i el Mossos tindran cura de la seguretat

Efe
2 min

BarcelonaLa plaça de Catalunya de Barcelona serà de nou el punt principal de reunió per a les celebracions de les possibles victòries del Barça a la lliga, la Copa del Rei o la lliga de Campions, igual que l'any del triplet (2009).

La tinenta d'alcalde de Seguretat, Assumpta Escarp, ha explicat avui que Generalitat, Ajuntament de Barcelona i diversos mitjans de comunicació repetiran l'experiència d'organitzar conjuntament la celebració de les hipotètiques victòries del Barça a la plaça Catalunya.

Escarp ha explicat que per demà, quan el Reial Madrid i el Barça s'enfronten en lliga, l'Ajuntament no ha previst cap dispositiu especial, més enllà del que posa en marxa en cas de celebracions espontànies.

Però si el FC Barcelona guanya la Copa del Rei, dimecres dia 20 a l'estadi valencià de Mestalla, a la plaça Catalunya de Barcelona es muntarà una àrea de celebració que comptarà amb protagonistes mediàtics i continguts audiovisuals, malgrat que no s'instal·laran pantalles per veure el partit.

Els mitjans de comunicació organitzadors, entre els quals es compten ja TVC i Catalunya Ràdio, emetran des d'aquest escenari una programació especial.

Passarà el mateix si el Barça aconsegueix la victòria matemàtica a la lliga o guanya la Lliga de Campions.

La Guàrdia Urbana col·laborarà amb els Mossos d'Esquadra en un dispositiu preventiu de seguretat orientat bàsicament, segons que ha explicat Escarp, "al fet que es pugui celebrar la festa".

L'operatiu es completarà amb l'actuació dels serveis municipals necessaris per garantir "una celebració cívica", ha assenyalat la tinenta d'alcalde.

Encara que Assumpta Escarp no ha fet públic el seu pronòstic de resultats per als pròxims quatre clàssics, l'alcalde Jordi Hereu no ha tingut cap problema a manifestar als mitjans que espera que "el Barça ho guanyi tot".

Hereu ha pronosticat per demà un 1-2 en el partit de Lliga i un 2-1 a favor del Barça dimecres a València, partit al qual ha assegurat que assistirà.

stats