BARÇA
Esports Barça 15/11/2011

Platini: "Leo Messi superarà el meu rècord de tres Pilotes d'Or"

El president de la UEFA elogia el davanter argentí del Barça a 'La Gazzetta dello Sport', on també critica el president de la FIFA, Joseph Blatter

Efe
1 min
Michel Platini, president de la UEFA. DANIEL DAL ZENNARO / EFE

RomaEl president de la Unió d'Associacions de Futbol Europees (UEFA), el francès Michel Platini, ha dit aquest dimarts que Messi "superarà" el seu rècord de "tres Pilotes d'Or seguides", que ostenta des dels seus temps de jugador de la Juve.

"Messi (que té dues Pilotes d'Or) superarà el meu rècord. Jo ho vaig fer el millor que vaig poder, però els temps han canviat: ell va arribar al Barça amb 13 anys, jo al Juventus amb 27", ha comentat en una entrevista al diari esportiu La Gazzetta dello SportLa Gazzetta dello Sport abans de rebre el premi "Il Bello del Calcio" que lliura aquesta publicació des de fa sis anys en memòria de Giacinto Facchetti.

Platini, de 56 anys, ha estat molt crític amb el suís Joseph Blatter, president de la Federació Internacional de Futbol (FIFA), de qui ha dit que "rebutjava la seva idea" dels àrbitres de porteria, "perquè no va ser una idea seva". "El futbol ha de ser humà, no tecnològic. Els àrbitres han de ser ajudats quan s'equivoquen. Després de 40 anys de vida dedicada al futbol he pensat que un àrbitre no n'hi ha prou, i que dos assistents després de les porteria poden ajudar", ha assegurat.

"L'experiment" de posar dos àrbitres de porteria, que "ja existien en els anys 20 a Espanya", ha precisat, va ser introduït per primera vegada en la fase de grups de la Lliga Europa de 2009, i fins ara, "va bé", segons ha reconegut.

stats