Barça
Esports Barça 26/08/2011

Platini considera que Messi està molt protegit pels àrbitres

El president de la UEFA ha assegurat en una entrevista concedida a dos diaris francesos que el davanter argentí del Barça està més protegit pels àrbitres que altres grans jugadors de la història

Efe
1 min
Messi i Platini, aquest dijous.

ParísEl president de la UEFA, Michel Platini, ha assegurat en una entrevista concedida a dos diaris francesos que el davanter argentí del Barça Leo Messi, que aquest dijous ha conquistat el guardó de millor jugador de la UEFA a Europa", està més protegit pels àrbitres que altres grans jugadors de la història.

"Cada generació creu que té entre les seves files el millor jugador de tots els temps. Els vells dels anys 50 pensen que és Pelé. Els dels 70, que és Cruyff. Els dels 80, que és Maradona i els del 2000, que Zidane era el més gran; i en aquests moments és Messi", ha comentat als diaris Aujourd'hui en France i Le Parisien.

"És impossible comparar-los", ha indicat en declaracions difoses avui i recollides aquest dijous durant la votació celebrada en el Fòrum Grimaldi del Principat de Mònaco, en el marc del sorteig de la fase de grups de la Lliga de Campions 2011-2012. "Però diria que Messi té un avantatge respecte de tots els que acabo de citar", ha afegit. "Està molt més protegit pels àrbitres. I està bé que sigui així. Pot jugar a futbol i expressar el seu talent. Abans els jugadors amb talent havien de pensar primer a evitar els cops".

El mateix Platini ha estat l'impulsor d'aquest premi que ahir va recollir l'argentí, que pretén recuperar l'esperit que tenia la Pilota d'Or de France Football abans d'associar-se al FIFA World Player, és a dir, reconèixer el millor jugador de les lligues europees i no el de la Lliga de Campions, com feia fins ara l'anomenat "UEFA Award".

stats