Barça
Esports Barça 18/04/2012

Poques coses han canviat en tres anys, només el nombre de títols guanyats

En aquest temps el Barça ha aconseguit 13 títols davant dels 4 del Chelsea. La majoria de jugadors segueixen sent els mateixos que el 2009

Luana Valls
1 min
Didier Drogva, durant la sessió d'entrenaments a Stamford Bridge

Barcelona @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } Des d’aquella nit del 2009 a Stamford Bridge en què el Barça i el Chelsea es disputaven el pas a semifinals de la Champions han passat tres anys.

El Barça va seguir sumant títols fins a aconseguir-ne 13 dels 16 als quals optava (comptant el triplet). Per la seva banda, el Chelsea només en va sumar 4 (una Community Shield, una Premier League i dues FA Cup). Una possible explicació podria ser el constant canvi d’entrenadors.

Des del 2009 pel Chelsea han passat tres tècnics diferents: Ancelotti (2009-11), Villas-Boas (2011-12) i l’actual, Di Matteo. Per contra, el Barça ha seguit confiant aquests anys en el criteri de Guardiola.

Malgrat aquestes variacions, no tot és tan diferent d’aquell dia. 17 dels 22 jugadors que es van disputar aquella final segueixen en els seus respectius equips. Dels 11 jugadors titulars, el Chelsea encara en conserva 8 mentre que el Barça encara en té a 9.

Els únics que ja no formen part de l’equip anglès són: Álex, Ballack i Anelka. Al Barça, només els africans Touré Yaya i Eto’o van marxar.

Aquest dimecres Chelsea i Barça es tornen a veure les cares. Els blaugranes miraran de repetir gesta, mentre que el Chelsea procurarà canviar la història.

stats