LLIGA DE CAMPIONS
Esports Barça 29/03/2012

El Milan va complir amb el seu objectiu: frenar Messi i mantenir l'esperança, segons la premsa italiana

Els diaris italians assenyalen que el Milan li ha perdut la por al Barça i que el partit del Camp Nou es viurà com si fos una autèntica final

Efe
2 min
Portada de 'La Gazzetta dello Sport'

Roma"El Milan va frenar Messi" i manté així "l'esperança", coincideix aquest dijous la premsa italiana en resumir el partit contra el Barça dels 0quarts de final de la Lliga de Campions jugat a San Siro.

Malgrat el 0-0 final, que no sembla un bon resultat per als italians, per a la premsa italiana el Milan va complir amb el seu objectiu, que era el d'"engabiar" el davanter argentí del Barça i poder així frenar tot el seu equip.

"El negre-i-vermells engabien Messi. El Barça va tenir la possessió però no va finalitzar i Robinho i Ibra es van menjar dos gols", així resumeix el partit el diari 'Gazzetta dello Sport', que destaca en titulars que després del xoc es pot dir que "el Milan està viu". "Messi a dieta", així continua comentant el diari esportiu la tàctica adoptada pel tècnic 'milanista' Massimiliano Allegri, encara que destaca que també "Ibra va dejunar" i que al Camp Nou es viurà un partit com si fos una final, pel que s'haurà de canviar de mentalitat si es vol passar l'eliminatòria.

Per al rotatiu romà 'Corriere dello Sport', el partit a San Siro permet almenys seguir somiant i jugar-se-la a Barcelona i a més el partit d'aquest dimecres "va descobrir els punts febles del Barça" a nivell atlètic i de forma. Fins i tot el diari esportiu de Roma assegura que "el Milan va espantar l'armada Barça" doncs malgrat que l'equip català va mantenir la possessió de la pilota no aconseguia trobar espais.

"El Milan resisteix a Messi i s'ho juga tot a Barcelona": el diari 'Corriere della Sera' coincideix que l'equip milanès va complir al peu de la lletra la seva missió d'anul·lar l'argentí Pilota d'Or. I és que el partit de San Siro ha demostrat que "es pot aconseguir", titula en les seves pàgines internes aquest rotatiu per assenyalar que se li ha perdut la por al Barça i que ara tot pot passar.

El mateix titular elegeix el diari 'La Repubblica': "Es pot aconseguir", en destacar que es va frenar el Barça encara que el diari generalista de Roma també assenyala que si "es va veure poc Messi, es va veure menys Ibra".

stats