BARÇA-ESPANYOL
Esports Barça 05/05/2012

Barça-Espanyol, derbi descafeïnat

Els dos equips disputaran aquest dissabte (21 hores, Gol T i Canal + Liga) al Camp Nou un partit sense gaire transcendència esportiva que quedarà eclipsat per l'adéu de Pep Guardiola

L. V.
1 min
Pep Guardiola i Mauricio Pochettino, al Camp Nou

BarcelonaBarça i Espanyol disputaran aquest dissabte (21 hores, Gol T i Canal + Liga) al Camp Nou un derbi sense gaire transcendència esportiva, ja que el Barça ja no pot guanyar la Lliga i l'Espanyol ha perdut el passaport per jugar a Europa. El partit quedarà eclipsat per l'adéu de Pep Guardiola.

El camp del Barça és un dels escenaris que més li costa als blanc-i-blaus. L'Espanyol només ha guanyat nou vegades en tota la seva història, encara que en les últimes cinc temporades el balanç de Mauricio Pochettino és de dues derrotes, dos empats i una victòria.

Pep Guardiola tornarà a posar a Pinto a la porteria perquè estigui a punt per disputar la final de la Copa del Rei contra l'Athletic Club. Keita i Pedro seguiran sumant els minuts que no van poder jugar quan aconseguir la Lliga encara era possible.

La incògnita del partit és saber si finalment Xavi, Piqué i Cuenca rebran l'alta mèdica a temps per poder participar en el derbi. El jugador de Terrassa es va entrenar amb el grup, però Piqué i Cuenca ho van fer al marge, igual que un Alexis que serà baixa.

Mauricio Pochettino no podrà comptar amb Sergio García ja que el davanter no s'ha recuperat a temps de la seva lesió a la cama dreta que es va fer durant el partit contra l'Sporting.

stats