Barça
Esports Barça 21/04/2012

Barça i Madrid se citen en un clàssic fascinant

El Camp Nou acollirà aquest dissabte (20 hores, Canal + Liga i Gol T) un duel farcit d'atractius en què a l'equip blaugrana tan sols li serveix la victòria

àlex Gozalbo
1 min
Rotllana dels jugadors i entrenadors del Barça

BarcelonaEl Camp Nou acollirà aquest dissabte (20 hores, Canal + Liga i Gol T) l'esperat duel entre el Barça i el Madrid. L'equip que entrena José Mourinho arriba al partit amb quatre punts de diferència i amb dos resultats (victòria i empat) favorables. Al conjunt blaugrana, en canvi, tal com va recordar aquest divendres Pep Guardiola, tan sols li serveix el triomf per seguir aspirant a una Lliga en què ha arribat a tenir un desavantatge de fins a 13 punts.

El partit d'aquest dissabte, que tindrà una audiència global d'uns 400 milions d'espectadors, té tots els ingredients per passar a la història dels grans clàssics. Per una banda, el duel entre Barça i Madrid resumirà, una vegada més, dos estils futbolístics antagònics. Per una altra, l'enfrontament servirà per tornar a mesurar l'estat de Leo Messi i Cristiano Ronaldo, dos futbolistes majúsculs que han liderat la temporada dels seus equips respectius.

Pep Guardiola té el dubte d'Alexis Sánchez, que aquest divendres es va exercitar al marge dels seus companys. L'entrenador del Barça buscarà un partit amb molta velocitat de pilota, conscient que el Reial Madrid l'esperarà al darrere durant moltes fases del joc.

La història dels clàssics entre el Barça i el Reial Madrid al Camp Nou registra un balanç clarament favorable a l'equip blaugrana, que acumula 47 victòries, 18 derrotes i 17 empats.

stats