Barça
Esports Barça 05/02/2012

El Barça, triple aspirant als Premis Laureus

Éric Abidal, Leo Messi i el club blaugrana aspiren a ser guardonats aquest dilluns en el transcurs d'una cerimònia que es realitzarà a Londres

Ara
1 min
El premi Laureus, just al davant de Buckingham Palace.

BarcelonaSandro Rosell, president del Barça, i Carles Vilarrubí, vicepresident, assistiran aquest dilluns als Premis Laureus 2012, que es lliuraran a Londres. Éric Abidal, Leo Messi i el club podrien ser guardonats en el transcurs de la cerimònia.

Leo Messi competirà amb Novak Djokovic, Usain Bolt, Cadel Evans, Dirk Nowitzki i Sebastian Vettel com a millor esportista individual. Eric Abidal, per la seva banda, aspira a millor reaparició esportiva, guardó al que també opta el golfista Sergio García.

Els rivals del Barça com a millor equip de l'any són els All Blacks, els Dallas Mavericks i la selecció anglesa de criquet.

"El missatge del Barça ha arribat arreu, especialment gràcies a l'equip, a l'entrenador, a com juguen, i als èxits esportius, però també per com s'ha aconseguit", diu Sandro Rosell.

Segons el president del Barça, "el club ja fa més de 30 anys que està invertint en la Masia i gràcies a això han sortit jugadors de la casa. Tots s'han formats junts, han estat com germans, han estat amics i s'han criat i han anat creixent amb uns valors que s'han ensenyat a dins de la casa i que els porten a sobre. Això es transmet, la gent de fora ho capta i s'enganxa".

stats