Barça
Esports Barça 05/01/2012

El Camp Nou viu el seu primer partit sense fum

Alguns aficionats s'han queixat que, en demanar de sortir de les instal·lacions per poder fumar, se'ls advertia que no podrien tornar a accedir-hi

à. G.
1 min
Una indicació recorda la normativa.

BarcelonaEl partit d'aquest dimecres passarà a la història com el primer que s'ha jugat al Camp Nou amb la prohibició de fumar a totes les instal·lacions. Mai abans, des que l'estadi va ser inaugurat l'any 1957, havia viscut un partit lliure de fum.

Els empleats del Barça han estat els encarregats de vetllar pel compliment d'aquesta normativa. Alguns aficionats s'han queixat que, en demanar de sortir de les instal·lacions per poder fumar, se'ls advertia que no podrien tornar a accedir-hi.

La decisió va ser ratificada pels socis del club en l'última Assemblea de Compromissaris. "És una iniciativa molt favorable. El Barça també ha de ser més que un club en qüestió de salut. En els partits contra el Saragossa i el Rayo les sensacions ja van ser molt bones", ha afirmat Eduard Coll, directiu del FC Barcelona i president de la comissió de Disciplina, a la pàgina web del club.

stats