Barça
Esports Barça 19/01/2012

Puyol, sobre Pepe: "Això no és normal i algú hi hauria d'intervenir"

El capità del Barça critica amb duresa la trepitjada de Pepe a Messi, i Xavi Hernández qualifica l'acció de "sense sentit" i "lamentable"

Martí Molina
1 min
Puyol celebra el seu gol

BarcelonaEls dos primers capitans del Barça han mostrat un rebuig clar i contundent a l'acció de Pepe, que ha trepitjat Messi a la segona meitat amb voluntarietat. Mentre Puyol ha dit que "no és normal i que algú hi hauria d'intervenir", Xavi ha comentat que "la trepitjada no té sentit i és lamentable".

"Algunes jugades, quan no hi ha pilotes al mig no són normals, i algú hi hauria d'intervenir. Això ja no és futbol. No sé si és desesperació o no, se li hauria de preguntar a ell", ha comentat Carles Puyol. "La trepitjada de Pepe no té sentit. No sé si hauria d'intervenir algú o no, però és lamentable", ha comentat Xavi Hernández.

Prudència abans de la tornada

Sobre el partit i el resultat que ha obtingut el Barça, els dos capitans s'han mostrat prudents. "És un bon resultat, però davant tindrem jugadors amb ganes de venjança que seran molt perillosos. No hi ha res resolt. Cal tenir respecte i pensar que en qualsevol jugada poden fer mal, i en 10 minuts marcar 3 gols", comentava Puyol.

Per la seva banda, Xavi ha dit que si al Camp Nou el Barça és "dominador, passarem l'eliminatòria, però encara queden 90 minuts i no hi ha res decidit". També ha comentat que "estem gaudint molt d'aquesta època en què guanyem i som superiors. Ens ho passem bé i a sobre guanyem al Bernabéu contra un Madrid històric. Nosaltres no perdrem la nostra filosofia i hem fet un partidàs".

stats