Barça
Esports Barça 06/05/2011

Puyol: "El que ha passat en aquests clàssics no hauria d'afectar l'ambient de la selecció, ja es veurà"

El capità del Barça vol girar full ràpidament dels duels amb el Madrid, i vol celebrar la Lliga quan es guanyi i no esperar a la final de la Champions

Albert Solé
2 min
Carles Puyol s'ha entrenat amb normalitat.

BarcelonaAvui estava previst que sortís a la sala de premsa Gerard Piqué, però al final ha sigut el capità, Carles Puyol. El de la Pobla de Segur no ha pogut evitar les preguntes sobre el mal ambient entre els jugadors del Barça i el Madrid de la selecció espanyola: "Crec que quan un salta al camp defensa el seu equip i és el que hem fet, i quan anem a la selecció tots defensarem la selecció; si afectarà les nostres relacions? Això ja es veurà, però hauria de quedar dins del camp". En aquest sentit, quan li han preguntat sobre la jugada en què Iker Casillas, en el temps afegit, suposadament va buscar la segona targeta groga a Pedro perquè es perdés la final, Puyol no ho ha volgut valorar: "Això ho heu de preguntar a Pedro i a Iker", i ha afegit: "Si quan es juga un clàssic ja hi ha intensitat, quatre en vint dies és normal que n'hi hagi més, però el que hem de fer és girar full i mirar endavant".

Respecte al seu estat físic, el capità del Barça ha explicat: "Hem d'anar dia a dia, he estat tres mesos parat i després he jugat partits amb molta intensitat, cada dia valorem el millor per a mi i per a l'equip".

Puyol, a més, és partidari de celebrar com cal el títol de Lliga en el moment que es guanyi, i no esperar que acabi la final de Wembley: "Quan es guanya un títol s'ha de celebrar i a la Lliga, que és molt important, se li ha de donar el valor que té i celebrar-ho".

Finalment, Puyol ha parlat de tres noms propis que seran protagonistes el 28 de maig a Londres:

Sobre Piqué: "És el millor central del món, està jugant tots els partits a un nivell altíssim i no descansa per les lesions que estem patint, està fent una temporada espectacular".

Sobre Chicharito: "Vaig jugar contra ell l'amistós Mèxic-Espanya, és un jugador descarat que viu al límit del fora de joc".

p { margin-bottom: 0.21cm; } Sobre Rooney: "És un del millors davanters del món, té gol, i se sacrifica per l'equip".

stats