Barça
Esports Barça 30/08/2012

Puyol: "Estava disposat a jugar al Bernabéu, però em feien molt de mal les cervicals, i encara me'n fan"

El capità del Barça celebra el premi de la UEFA per a Iniesta i diu que es queda amb la reacció de l'equip després d'uns 30 minuts del Madrid molt bons

A.s.
2 min
Carles Puyol, durant un entrenament amb el Barça / FCBARCELONA.CAT

Barcelona @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } Carles Puyol ha parlat aquest dijous sobre la seva fractura al pòmul dret, que el va obligar a ser baixa contra el Reial Madrid dimecres al Bernabéu. Tot i no jugar, el capità blaugrana ha comentat com va veure el partit.

Fractura al pòmul

"No és tant un problema de la fractura al pòmul en si com de les cervicals, que les tinc molt delicades i per això no vaig jugar a Madrid".

"Jo estava disposat a jugar al Bernabéu, però quan em vaig llevar em feien molt de mal les cervicals, i encara me'n fan".

"Per entrenar he de portar la màscara, quan torni a jugar ja veurem. Tinc la virtut de fer-me una fractura cada cop en un lloc diferent, i per tant, l'hem hagut de fer nova un altre cop".

Supercopa

"Va haver-hi dues parts, a la primera el Madrid va sortir molt fort. Jo no parlaria d'errors de la defensa, sinó de tot l'equip, i que el rival va fer uns 30 minuts molts bons".

"Jo em quedo amb la reacció a la segona part, no vam abaixar els braços i vam poder guanyar fins a l'últim moment".

"Sabíem que ells sortirien a buscar-nos, havien de marcar".

"El Madrid no és que hagi progressat, és un molt bon equip i té jugadors amb molta qualitat que a la mínima marquen".

"A casa vam ser superiors, però el Madrid a la primera part hauria pogut marcar més gols".

"No he parlat amb Casillas de per què ells no es van quedar al camp l'any passat. Això és futbol, el que perd ha de saber perdre i s'ha de quedar a veure com reben la copa, és el que s'ha de fer".

Sorteig de la Champions

"Al grup, som favorits, però no serà fàcil. A Europa si et refies ho pots pagar molt car i tenim molt respecte a tots els equips".

Premi a Iniesta

"Me n'alegro molt per l'Andrés, per tot el que ha passat, qui fa bé la feina té premi, i ell l'ha tingut avui".

"Està clar que l'Eurocopa pesa en aquests premis, i ell va fer una gran Eurocopa".

"És molt complicat donar un premi individual, tots tenim arguments per donar un premi a qualsevol dels tres finalistes".

Problemes defensius

"Sempre hem tingut molta seguretat defensiva, i estem treballant igual. Aquí l'equip sencer és el que defensa, el davanter és el primer defensa".

stats