Barça
Esports Barça 29/08/2011

Puyol fa l'entrenament amb el grup, però no precipitarà la tornada encara

El capità rebrà l'alta la setmana que ve, i, malgrat l'allau de baixes en defensa, Guardiola prefereix no arriscar-se en el seu retorn

Efe
1 min
Cesc Fàbregas i Carles Puyol durant l'entrenament.

Sant Joan DespíEl capità del Barcelona, Carles Puyol, va completar ahir, diumenge, a la tarda el seu primer entrenament amb la resta dels companys per primera vegada des que el van operar al genoll esquerre al juny. "El Carles és molt, molt a prop. Ha acabat amb molt bones sensacions l'entrenament d'avui i és una gran notícia, perquè amb el dèficit que tenim de centrals el necessitem molt", ha comentat el tècnic del conjunt blaugrana, Pep Guardiola, en roda de premsa.

Guardiola, això no obstant, descarta que el defensa català pugui entrar en la convocatòria pel debut de demà a la Lliga contra el Vila-real: "Com que sabem el que ha patit tots aquests mesos, no precipitarem la seva tornada, però esperem que en els pròxims partits ja pugui ja començar a jugar una estona".

El la sessió d'ahir a la tarda, que es fa a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, també hi han participat els jugadors del Barça B Issac Cuenca, Jonathan dos Santos, Marc Bartra i Sergi Roberto.

L'equip tornarà a exercitar-se avui al matí a porta tancada al Camp Nou. Serà en acabar quan Guardiola confeccionarà la llista de convocats pel partit contra el conjunt castellonenc.

stats