Futbol Sala
Esports Barça 25/01/2012

La final a quatre de la UEFA Futsal Cup es jugarà al pavelló de Barris Nord de Lleida

El Barça Alusport serà l'organitzador de la final de la màxima competició europea, que es disputarà del 26 al 29 d'abril

Ara
1 min
Lleida o Moscou esperen el Barça Alusport a la 'final four'

BarcelonaEl comitè executiu de la UEFA, reunit a la ciutat Suïssa de Nyon, ha escollit Lleida com a seu de la final a quatre de la UEFA Futsal Cup, que ha superat la candidatura de la ciutat de Moscou. Des del primer dia, el FC Barcelona, amb el suport de la Paeria, va apostar per Lleida per acollir la fase final de la màxima competició europea del futbol sala, que per primera vegada a la història es disputarà a Catalunya. Així, doncs, el Barça Alusport exercirà d’amfitrió de la UEFA Futsal Cup, que se celebrarà del 26 al 29 d’abril.

El pavelló de Barris Nord serà l’escenari que acollirà els partits dels quatre equips participants: FC Barcelona Alusport, Dinamo de Moscou de Rússia, Sporting Clube de Portugal i Marca Futsal d’Itàlia. Aquesta serà l'11a edició de la UEFA Futsal Cup, competició que es va iniciar la temporada 2001/02. Fins ara, la UEFA Futsal Cup ha estat dominada per equips de la LNFS i Rússia. Interviú, en 3 ocasions, i Playas de Castelló, en dues, són els equips més llorejats.

stats