ESPANYOL
Esports Barça 24/01/2011

De la Cruz diu que des que ha arribat Rosell, el Barça respecta més el planter blanc-i-blau

"No hi ha cap pacte escrit de no agressió amb el Barça, però la directiva de Sandro i nosaltres som gent de paraula", ha dit el conseller de l'area esportiva periquita

Redacció
1 min
Germán de la Cruz, durant la roda de premsa. RCDESPANYOL.COM

BarcelonaEl conseller de l'àrea esportiva de l'RCD Espanyol, Germán de la Cruz, ha assegurat avui que ja no es produeixen transvasaments del planter blanc-i-blau al del Barcelona després de l'entrada de la nova directiva de Sandro Rosell, durant l'acte de renovació de diversos futbolistes de l'equip juvenil de l'Espanyol.

"No hi haurà intromissió de cap club cap a l'altre en l'aspecte de treure jugadors. En aquest sentit no hi ha cap pacte escrit de no agressió amb el Barça, però tant la directiva de Sandro com nosaltres som gent de paraula. Avui dia estem tractant amb uns autèntics cavallers", ha apuntat De la Cruz aquest matí.

En aquesta mateixa compareixença, De la Cruz també s'ha referit a la marxa de Víctor Ruiz, i ha concretat, sense donar masses detalls, que de ben segur es tancarà aquesta mateixa tarda.

A l'acte també hi ha assistit Antonio Morales, directiu responsable del futbol base, que ha defensat la política de planter. "Les renovacions de Molina, Álvaro i Amat van ser de molt desgast i aquesta vegada hem volgut evitar-ho. Felicito els jugadors perquè han volgut quedar-se malgrat tenir altres ofertes", ha dit.

La situació contractual dels del planter també ha canviat: "Creiem que no és bo omplir de milions un noi de 16 o 17 anys. Els donem beques i diners per a les seves despeses i poc més". De la Cruz, de la seva banda, ha destacat el rendiment acadèmic: "Abans l'absentisme rondava el 40 per cent i ara no arriba a l'u".

Els jugadors renovats són Edgar Badia, Oscar Arroyo, Eric López, Pau Senent, Sergi Darder, José Manuel Ríos, Rubén Duarte, tots ells del Juvenil A, i Jafar Yeboah, del Juvenil B.

stats