BARÇA
Esports Barça 29/04/2011

Martín Lasarte: "En l'últim clàssic va donar la sensació que el Madrid feia un homenatge al Barça"

L'entrenador de la Reial Societat, Martín Lasarte, pròxim rival del Barça, ha parlat avui a Com Ràdio sobre els útlims clàssics entre Barça i Reial Madrid

Alexis Crosas
1 min
Lasarte donant instruccions

BarcelonaMartín Lasarte, tècnic de la Reial Societat, ha parlat en el programa Que has dinat? de Com Ràdio sobre els partits entre el Barça i el Reial Madrid, ja que aquest dissabte s'enfronta als blaugranes a Anoeta.

El tècnic dels donostiarres creu que en un partit on hi ha tanta rivalitat és molt difícil que hi hagi fair play i joc net. "Són dos equips amb la màxima rivalitat i els jugadors estan contaminats per una gran passió", ha declarat Lasarte.

"Jo vaig ser jugador i sé què significa jugar en aquestes circumstàncies i és molt difícil controlar la passió", i també ha afegit que "el que es diu a fora del camp forma part més de programes de premsa rosa. Es parla més del que diuen a fora i del que contesten, que del que va fer cada equip sobre el terreny de joc", ha afirmat el tècnic.

Lasarte també ha reflexionat sobre el plantejament que va utilitzar Mourinho davant dels blaugranes. "En l'últim partit va donar la sensació que el Madrid feia un homenatge al Barça", ha afirmat el tècnic.

stats