BÂSQUET-EUROLLIGA
Esports Barça 03/03/2011

El Regal Barça no pateix amb l'Olimpija i jugarà els quarts contra el Panathinaikòs (76-58)

No ha estat un dels partits més brillants del conjunt de Pascual però tampoc ha calgut per superar el conjunt eslovè, que tan sols va aguantar quinze minuts el ritme

David Jover
1 min
Perovic lluita una plota amb Shermadini, de l'Olimpija. ALBERT OLIVÉ / EFE

BarcelonaNo ha fet falta que jugués Juan Carlos Navarro per sumar la vintiunena victòria consecutiva. Tampoc ha calgut carregar de minuts a Alan Anderson ni a Erazem Lorbek.

Els menys habituals, o els que tenen menys minuts, han pogut gaudir avui de la confiança de Xavi Pascual i han respost a la perfecció. L'exemple més clar és el del capità Roger Grimau, que amb la seva empenta i la seva grapa ha contagiat els seus en un partit de nul·la transcendència.

En el primer quart el matx ha estat força igualat (21-19) amb les cistelles de Markota i Gregory, però en la segona part el Regal ha sortit com un tret i ha situat el primer gran avantatge de dotze punts, 43-31.

A partir d'aquí el partit ha tingut un ritme lent i poc fluid encara que amb això ja li ha servit a l'equip blaugrana, que jugarà contra el Panathinaikòs en els quarts de final de l'Eurolliga, això sí, amb el factor pista a favor.

Els partits es disputaran el 22 i el 24 de març al Palau. Després, caldrà viatjar a Atenes el 29 de març i, si cal, quedar-s'hi fins el 31 per jugar un quart partit. En cas d'empat a dos en l'eliminatòria en el quart partit, el cinquè es disputaria al Palau Blaugrana.

stats