El Regal Barça tira de la segona unitat per vèncer a Saragossa (67-87)

La gran aportació de Morris, Sada i Ingles ha estat clau en el triomf culer. Després de l'ensopegada del Madrid, els de Pascual són líders en solitari

David Jover
Terence Morris. a Saragossa.

BarcelonaNo ha fet falta que Navarro o Ricky Rubio mostressin la seva millor versió. El Barça té tantes variants ofensives que a cada partit pot aparèixer algú diferent. En aquest cas els més secundaris, els que surten des de la banqueta i aporten més intensitat i més agressivitat.

Gràcies a un segon temps gairebé perfecte, el Regal Barça ha pogut superar el CAI Saragossa, que a partir del minut 30 ha baixat molt físicament. Els millors moments del Regal s'han vist en el darrer quart, on han arribat a guanyar per vint-i-tres punts (59-82) després d'una cistella de Rubio. Els locals han tingut en la parella Hettsheimer-Quinteros els seus estilets, 45 punts entre ambdós, però han estat massa sols.

Tot i així en el primer temps el Barça no ho ha tingut gens fàcil. En els primers minuts, tot i dominar per 4-8, ha rebut un parcial d'11-0 que ha significat una de les màximes diferències del CAI, 15-8. Aleshores els catalans, amb l'ajuda de la segona unitat comandada per Sada i Morris, han reaccionat i mitjan el segon quart han remuntat, empatat, i s'han situat per davant en el marcador (26-29). Amb un total de sis triples, tres de Morris, un d'Ingles, un de Sada i un de Navarro, els de Pascual s'han situat vuit amunt, resultat amb què s'ha arribat al descans, 36-44.

Aquesta victòria situa el Regal Barça com a líder en solitari després de la derrota del Reial Madrid a la pista del Power Electronics València (59-52)