COPA DEL REI ACB 2011
Esports Barça 11/02/2011

El Regal Barça fa bons els pronòstics i supera un DKV Joventut molt treballat (86-66)

No hi ha hagut sorpreses i el Regal Barça ha vençut amb més dificultats de les previstes un DKV Joventut que ha plantat cara fins al final gràcies a la defensa

David Jover
Navarro entra a cistella davant Franch.

MadridNo fa falta que els anomenats 'cracks' com Navarro o Ricky Rubio tinguin un bon dia per poder guanyar un partit. Si els jugadors que normalment no tenen gaire protagonisme agafen el relleu, tens molt guanyat.

Aquesta nit, davant la Penya, és el que ha passat. Joe Ingles i Boniface N'Dong han assumit la responsabilitat d'anotar i jugar per l'equip i això s'ha traduït en 33 punts entre tots dos (15+18). A més, Roger Grimau ha contrubuit amb 10 punts.

Però no ha estat bufar i fer ampolles guanyar al Joventut. En la primera part els homes de Pepu han posat en moltes dificultats els de Pascual amb defenses alternatives de zona que han permès que els verd-i-negres estiguessin en tot moment en el partit. Sense anar més lluny, al primer quart la Penya ha arribat a dominar per quatre punts, 10-14, en uns mals moments del Barça. A mesura que els minuts han anat passant el Regal s'ha fet amo del partit i no l'ha deixat escapar.

Fins al final del tercer quart el Joventut no s'ha anat del matx i no ha estat fins els darrers cinc minuts quan el Barça ha trencat el matx i la diferència final ha estat de vint punts.