Eurolliga
Esports Barça 15/12/2010

Navarro: "De cap estic molt millor, perquè ho he passat molt malament"

El blaugrana Juan Carlos Navarro s’ha mostrat optimista abans de viatjar cap a Vílnius, on el Regal Barça disputa la penúltima jornada de la primera fase de l’Eurolliga.

Redacció
1 min

BarcelonaNavarro és la principal novetat de l’expedició blaugrana. Després d’un tot un mes sense ser convocat, el jugador de Sant Feliu ha viatjat cap a Lituània. Tot i que no està previst que jugui davant del Lietuvos, la intenció del tècnic Xavi Pascual és que el blaugrana recuperi la dinàmica de grup.

El blaugrana s’ha mostrat optimista respecte a l’evolució de la seva lumbàlgia. “Les sensacions són bones, he entrenat pel meu compte i també he entrenat amb l’equip, aproximadament mitja hora”, ha afirmat Navarro. “S’ha de veure com evoluciono. De cap estic molt millor, perquè ho he passat molt malament”, ha explicat el blaugrana, que comença a veure el final amb optimisme.

I és que Navarro no està acostumat a estar tants partits sense jugar. “He tingut molta sort en la meva carrera esportiva, mai he tingut cap lesió tan llarga”, assegura el blaugrana, que s’ha perdut vuit partits seguits. “ No es passa bé, perquè no et diuen una data concreta de recuperació, sinó que és com evolucioni. Hem provat bastantes coses i ara tinc la sensació que aviat estaré bé.”

El tècnic Xavi Pascual també ha parlat de la situació de Navarro. “A priori és pràcticament segur que no jugarà. Està en un procés totalment embrionari de la seva recuperació total. En cas de jugar seria molt poca estona”, explica Pascual. La seva inclusió a l’expedició obeeix a altres motius. “Ha de seguir la recuperació treballant amb l’equip, per seguir creixent a base d’entrenaments, per preparar-se per jugar com abans millor”, afirma l’entrenador del Regal Barça.

stats