Bàsquet
Esports Barça 13/06/2011

Pascual: "Quan vaig parlar de duresa em referia als dos equips"

El tècnic del Regal Barça diu que es va fer una mala interpretació de les seves paraules i que en cap moment va voler queixar-se de la duresa del rival

Efe
2 min
Xavi Pascual.

BilbaoL'entrenador del Regal Barcelona, Xavi Pascual, ha manifestat aquest dilluns a la tarda que s'ha fet una "mala interpretació" de les seves paraules després del segon partit de la final contra el Bizkaia Bilbao Basket, ja que en cap moment va voler queixar-se de la duresa del rival. "Vaig fer una valoració del partit i com a tal vaig sentir que va ser el més dur des que jo sóc aquí, i en un partit el juguen dos equips; no em referia en absolut al Bizkaia Bilbao sinó als dos equips", ha matisat.

Pascual ha recordat que, després del 2-0, ha parlat "de l'afició de Bilbao, que està engrandint aquest esport" i que sempre ha tingut paraules d'elogi cap al conjunt basc i el seu entrenador, Fotsis Katsikaris, "pel qual tinc admiració".

"També vaig parlar dels àrbitres dient que era un partit difícil de xiular i que ho van fer bé. Repeteixo, vull pensar que va ser una mala interpretació de les meves paraules perquè no vull entrar en cap tipus de guerra perquè no ho sento així", ha afegit.

El tècnic del conjunt blaugrana també ha parlat del partit d'aquest dimarts a Miribilla, on el Barça buscarà una victòria definitiva que li doni el títol de Lliga.

En aquest sentit Pascual no creu que al Bilbao Basket el condicioni el fet d'estar contra les cordes, perquè "és un equip que no modifica la seva conducta, ni per damunt ni per sota del marcador".

De fet, Pascual ha advertit que amb el seu públic, el conjunt bilbaí sortirà més crescut i que si les coses es torcen no perdran els nervis, ja que són "possiblement el millor equip de la competició jugant per sota al marcador".

En referència als seus homes ha assegurat que "no hi haurà relaxació" malgrat el 2-0: "Si perdem o guanyem serà perquè hem estat millors o pitjors. Això és una final i anem a totes. Lògicament, tindran una empenta més jugant a casa i aniran amb molt afany, però això és una final".

stats