ACB
Esports Barça 06/03/2011

Un Barça en ratxa visita el Fernando Martín de Fuenlabrada

Després de vèncer dijous a l'Olimpija en Eurolliga i saber que s'enfrontaran al Panathinaikòs en quarts de final, el Regal Barça torna a la realitat visitant el Fuenlabrada

Redacció
1 min
Alan Anderson.

BarcelonaNo serà fàcil. Que ningú s'esperi un partit senzill contra un equip que actualment és el vuitè classificat de la Lliga ACB. És cert que des que van perdre a Batista -fitxat pel Caja Laboral- són menys complets i perillosos, però al seu pavelló ho donen tot i allà han aconseguit nou de les 12 victòries que tenen.

Per tant, els blaugranes, han de canviar el xip i tornar al de la Lliga, on són líders amb dos triomfs d'avantatge sobre el segon, el Reial Madrid, que està patint una greu crisi institucional i més després de l'adéu d'Ettore Messina.

Juan Carlos Navarro, que no va jugar contra l'Olimpija per precaució, tornarà a estar disponible per a Pascual. També Erazem Lorbek, que ja ha superat el procés febril que va patir durant la setmana.

El darrer cop que el Regal va perdre al Fernando Martín de Fuenlabrada va ser la temporada 2007/08 -ja amb Pascual a la banqueta- amb un 77-69 per als locals.

stats