Reial Madrid
Esports Barça 03/06/2011

El Reial Madrid, disposat a pagar el que demana l'Arsenal per Cesc

El Reial Madrid podria estar disposat a pagar el traspàs de Cesc Fàbregas, pel qual l'Arsenal reclama un mínim de 54 milions de lliures (60 milions d'euros), per allunyar el jugador del Barça

Efe
2 min

LondresEl Reial Madrid podria estar disposat a pagar el traspàs de Cesc Fàbregas, pel qual l'Arsenal reclama un mínim de 54 milions de lliures (60 milions d'euros), per allunyar el jugador del Barcelona, segons informa avui el sensacionalista britànic The Sun.

Aquest diari assegura que el director general de mercadotècnia al Reial Madrid, José Ángel Sánchez, va contactar amb l'Arsenal hores després que el tècnic de l'equip anglès, Arséne Wenger, declarés durant una entrevista amb l'emissora de ràdio francesa RTL a principi d'aquesta setmana que no havia hagut acostament per part de cap club.

Els "gunners", que no vendran el seu capità per menys de 60 milions d'euros, van rebre immediatament notícies del Reial Madrid, que desitja reunir-se amb directius de l'entitat de Londres per avançar-se a les presumptes intencions del Barcelona per recuperar el jugador sortit del seu planter.

"El president Florentino Pérez s'ha referit a Cesc, campió del món als seus 24 anys, com el fitxatge amb què ferir el Barcelona", van revelar a "The Sun" fonts del Reial Madrid.

"Considera que fitxar Fàbregas seria una veritable declaració d'intencions per a la temporada que ve. Farà qualsevol cosa per situar el club (el Reial Madrid) per davant del Barcelona", van afegir aquestes mateixes fonts.

D'acord amb el diari, Florentino Pérez, president del club blanc, podria estar disposat a autoritzar una despesa de fins a 100 milions de lliures (112 milions d'euros) per Cesc, objectiu també del Manchester City.

El desig del Reial Madrid ara és impedir que el Barcelona pugui fer-se amb els serveis del migcampista, igual que intenten destrossar les opcions del Barcelona per incloure en la seva plantilla el davanter de l'Atlètic de Madrid Sergio "Kun" Agüero.

Les fonts del Reial Madrid que van conversar amb The Sun confirmen que l'Arsenal es nega a vendre Cesc a un altre club de la Premier League, que seria el seu rival la temporada que ve en la competició local.

A més, la premsa britànica considera que el Barcelona, proclamat campió d'Europa dissabte passat després de vèncer a la final el Manchester United, es mostra reticent a augmentar l'oferta de 30 milions de lliures (33,7 milions d'euros) feta l'estiu passat per fitxar el català.

stats