PRIMERA DIVISIÓ
Esports Barça 14/03/2011

El Barça mostra la seva "indignació" per les "insinuacions" sobre el dopatge i medita emprendre accions legals

El Barça ha reaccionat a la informació que va oferir ahir la cadena COPE, en que s'afirmava que el Madrid meditava demanar a la Federació controls contra el dopatge més durs en sospitar del Barça.

Toni Padilla
1 min
Sandro Rosell, a la llotja amb el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas.

BarcelonaEn un comunicat, el Barça ha reaccionat ràpid a la informació que afirmava que el Reial Madrid tindria pensat anar de manera oficial a la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) per demanar controls contra el dopatge més seriosos. Informació que va avançar el periodista Juan Antonio Alcalá a El Partido de las 12 de la Cadena Cope.

Segons el comunicat, "Davant les greus insinuacions difoses ahir a la nit per la Cadena Cope, el FC Barcelona vol expressar públicament la seva absoluta indignació per aquestes infundades al·lusions que vinculen el Club amb pràctiques de dopatge i vol manifestar el seu rebuig davant actituds que no tenen res a veure amb el joc net i que afecten greument la imatge de la competició esportiva".

A més, el club afegeix que "El FC Barcelona exigeix una rectificació immediata i anuncia que els seus serveis jurídics ja estudien les accions legals que cal emprendre per defensar l’honor del Club, dels seus tècnics, jugadors i serveis mèdics, objectiu pel qual està disposat a arribar a les últimes conseqüències".

Segons la Cope, al Reial Madrid no entenen com el metge Eufemiano Fuentes va poder treballar amb el València quan el club valencià va guanyar dues lligues, i tampoc s'entén que hi hagi metges de "dubtosa reputació" treballant per al Barcelona. Aterrats a Barcelona provinents de Sevilla, els responsables del Barça van preferir no fer declaracions, entre ells el secretari tècnic Andoni Zubizarreta. La Junta directiva del Barça es reuneix avui i el tema podria entrar a l'ordre del dia en funció del rumb dels esdeveniments, però inicialment des de el Barça no es dirà res sobre el tema perquè no hi ha confirmació oficial.

stats