LLIGA ENDESA
Esports Barça 05/06/2012

Navarro: “M’agradaria guanyar la meva setena Lliga, sobretot per l’any tan dur que he passat”

El de Sant Feliu explica que els partits contra el Reial Madrid seran molt durs i que es decidiran per petits detalls

Ara
2 min
Joan Carles Navarro

BarcelonaJoan Carles Navarro, capità del Barça Regal, ha comentat en la roda de premsa prèvia la final de la Lliga Endesa que la final serà “molt igualada” perquè hi ha “els dos millors equips de la temporada”.

Una de les claus per Navarro serà el factor pista i ha comentat que espera oblidar-se de les seves molèsties. “Ens hem d’aferrar al factor pista, el factor Palau. A nivell personal espero oblidar-me del dolor perquè l’adrenalina et fa oblidar moltes coses”.

A l’altra banda de Navarro s’hi ha col·locat Sergi Llull, base del Reial Madrid. El base menorquí ha comentat que “tenim una plantilla àmplia, estem tots recuperats i estem amb molta il·lusió i pensant ja en el partit d’aquest dimecres”, ha comentat. Llull, un dels jugadors claus del Madrid, espera que sigui una final més especial per a ell. “Fa cinc anys no vaig poder jugar gaire i ara espero que sigui una final especial”, ha expressat.

L’entrenador del Barça Regal ha explicat que respecta al màxim el Reial Madrid i que el Barça haurà d’estar molt bé en tots els aspectes del joc. “Haurem d’atacar molt bé, ficar-la quan toqui i que la presa de decisions sigui la correcta”, ha dit un Pascual que creu que una final Barça-Reial Madrid “és molt bona per a l’ACB i l’espectacle”.

Respecte al Reial Madrid ha dit que “és un equip perillós” i que “són extraordinaris com a equip perquè tenen de tot: des d’alçada fins a presència física i tir exterior”, ha etzibat el tècnic barcelonista. D’altra banda, Pablo Laso ha dit que “per nosaltres és un repte i l’equip s’ha recuperat molt bé dels esforços de la setmana passada”.

Per acabar, Laso ha comentat que el Madrid “ha crescut com a equip i aconseguir arribar a aquesta final té un gran mèrit”.

stats