LLIGA DE CAMPIONS
Esports Barça 02/05/2011

El Reial Madrid completa el seu últim entrenament sense Ramos, Pepe, Khedira i Gago

Els quatre jugadors del Reial Madrid que no poden viatjar a Barcelona per sanció o per lesió no han participat en l'última sessió que han fet els de Mourinho a la Ciutat Esportiva

Efe
1 min
Mourinho, Pepe i Ramos  no trepitjaran el Camp Nou

MadridLa plantilla del Reial Madrid ha completat a la ciutat esportiva de Valdebebas, sense els sancionats Sergio Ramos i Pepe i els lesionats Khedira i Gago, el seu últim entrenament abans de viatjar a Barcelona per intentar remuntar la semifinal de la Lliga de Campions.

Abans de marxar a Barcelona a les 17.30 hores des de l'aeroport de Barajas, el Reial Madrid s'ha exercitat a la seva ciutat esportiva amb José Mourinho dirigint tots els seus jugadors disponibles, reforçats amb la presència del defensa del planter Nacho Fernández.

Els jugadors que no poden jugar al Camp Nou –Sergio Ramos, Pepe, Khedira i Gago–, no han saltat al camp d'entrenament principal de Valdebebas. Els dos primers descansen, per tornar el proper cap de setmana a la visita de Lliga a Sevilla, mentre que Khedira i Gago continuen amb els plans de recuperació de les seves lesions.

stats