BARÇA-MADRID
Esports Barça 01/12/2010

Sergio Ramos: “No vaig voler fer mal a Messi”

El defensa del Reial Madrid també ha demanat públicament disculpes a Xavi i a Puyol per les empentes que els va donar durant el clàssic

Redacció
1 min
Sergio Ramos, durant la roda de premsa.

Madrid p { margin-bottom: 0.21cm; } Sergio Ramos, lateral dret del Reial Madrid, ha estat contundent a l'hora de refusar que fora a fer mal a Leo Messi quan, en el clàssic del dilluns, va ser expulsat per una entrada al jugador argentí. “No vaig voler fer mal a Messi ni a cap altre company”, ha dit el jugador, que ha afegit: “Tal i com jo penso que ningú surt al camp amb aquesta idea, jo tampoc surto amb la mentalitat de fer mal a un company. Al llarg de la meva carrera cap futbolista pot dir que ha estat lesionat per Sergio Ramos”. Tot i això, el jugador blanc és, juntament amb Hierro, el madridista que més targetes vermelles ha vist amb la samarreta del Reial Madrid.

Ramos, que creu que per tractar-se d'ell les accions s'exageren més, ha explicat que en l'entrada que li va fer a Messi va tocar més al seu company, Lass Diarra, que al jugador argentí del Barça. L'andalús també ha aprofitat per demanar públicament disculpes a Xavi i a Puyol per les empentes durant el clàssic i ha explicat que ahir els va trucar per demanar-los perdó. “Som un grup d'amics de la selecció i cal mantenir el bon ambient”.

El defensa també ha parlat de la multa econòmica que ha imposat la UEFA al Madrid després de la seva expulsió i la de Xabi Alonso davant l'Ajax per voler forçar la segona targeta groga. “Nosaltres no vam fer res de dolent ni res il·legal. No vam buscar la targeta, cadascú que pensi el que vulgui”, ha apuntat.

stats