BARÇA
Esports Barça 06/09/2012

Rijkaard: “Els cracs del Barça tenen la mentalitat guanyadora de la gent catalana i humilitat per seguir treballant”

L'exentrenador del Barça parla de l'equip d'aleshores i de l'actual en una entrevista al programa 'Catalunya Vespre Esports', de Catalunya Ràdio, que s'emetrà aquest dijous a les 20 hores

Ara
1 min

BarcelonaL'exentrenador del Barça Frank Rijkaard ha concedit una entrevista al programa 'Catalunya Vespre Esports', de Catalunya Ràdio. En l'entrevista, que s'emetrà aquest dijous a les 20 hores a Catalunya Ràdio, Rijkaard parla del Barça que ell va entrenar i de l'equip actual, i de les diferències hi troba. "Els cracs del Barça tenen la mentalitat guanyadora de la gent catalana i humilitat per seguir treballant", diu Rijkaard.

Per l'exentrenador blaugrana, ara seleccionador de l'Aràbia Saudita, "gran part de l'èxit del Barça és la maduresa de la gent que ha crescut dins el mateix club, els catalans", i recorda: "Mai oblidaré la seva mentalitat i la seva humilitat, la voluntat que tenien per treballar. I fins i tot el seu talent, que en tenen molt. Connectant amb Leo Messi, saps que tens moltes possibilitats d'èxit".

Rijkaard, però, evita criticar els jugadors de la seva època blaugrana. "No vull dir res dolent dels estrangers que hi havia en la meva època, no es pot comparar. Ronaldinho, per exemple, va il·lusionar i esperançar la gent. La gent creia en el projecte gràcies a Ronaldinho, per tant, no vull parlar malament d'ells", conclou.

stats