BARÇA
Esports Barça 08/12/2010

Robert Prosinecki: "L'Estrella Roja és un gegant adormit que ha de despertar-se"

Robert Prosinecki serà el nou tècnic de l'Estrella Roja, segons han anunciat avui diversos mitjans de comunicació serbis

Redacció
1 min

BarcelonaRobert Prosinecki, exjugador del FC Barcelona, serà el nou tècnic de l'Estrella Roja, segons han anunciat avui diversos mitjans de comunicació serbis. S'espera que Prosinecki tanqui el contracte pertinent aquest divendres per assumir el càrrec en substitució d'Aleksandar Krstic, destituït ahir pels mals resultats de l'equip.

Els dirigents de l'Estrella Roja consideren que Prosinecki és una bona solució perquè és una de les llegendes del club, al qual va jugar quan l'equip va conquerir la Copa d'Europa de 1991.

Prosinecki, actual assistent de l'entrenador de la selecció croata, Slaven Bilic, serà el quart tècnic de l'Estrella Roja d'aquesta temporada.

El club passa per una greu situació econòmica, fa diverses temporades que no aconsegueix guanyar el campionat nacional i en aquest moment té cinc punts menys que el Partizan, el seu gran rival local que ocupa el primer lloc de la lliga nacional.

"L'Estrella Roja és un gegant adormit que ha de despertar-se i ho farà. Crec que aviat”, ha declarat Prosinecki en declaracions que publica el diari esportiu Sportski Zurnal.

stats