Barça
Esports Barça 16/06/2011

Rosell: "Aquesta temporada el Reial Madrid ha traspassat tots els límits de la rivalitat"

El president del Barça llegeix una declaració institucional en què avisa que si el Madrid torna a actuar de la mateixa manera no dubtaran a trencar les relacions institucionals

Albert Solé
1 min
Sandro Rosell.

BarcelonaEl president del Barça, Sandro Rosell, acaba de llegir una declaració institucional en la qual lamenta tots els fets produïts durant la temporada amb el Reial Madrid, a qui adverteix que si es torna a repetir la temporada que ve, trencaran les relacions: "El Reial Madrid i el Barça estan obligats a caminar plegats en moltes coses, però si els límits de l'esportivitat es tornen a traspasar ens veurem obligats a trencar relacions institucionals, cosa que no desitgem, però no ens tremolarà el pols".

Rosell: "Els clubs hem de tenir una responsabilitat social que hem de mantenir per sobre de tot. Aquesta temporada el Reial Madrid ha traspassat tots els límits de la rivalitat". El president afirma que si han respost ara i no abans ha sigut per "responsabilitat social", i que tot i que han fet moltes coses abans per defensar-se, "parlar, parlem avui".

stats