BARÇA
Esports Barça 18/12/2011

Sandro Rosell: "Ara ja podem dir que som el millor equip del món"

El president del Barça assegura que sent "una felicitat enorme i estratosfèrica" i diu que "serà molt difícil repetir el grup de jugadors i entrenadors"

Ara
1 min

BarcelonaSandro Rosell ha assegurat després que el Barça hagi guanyat el Santos brasiler en la final del Mundial de Clubs que "ja podem dir que som el millor equip del món". El president del Barça, que ha volgut tenir un record per a VIlla, Tito i Afellay, els tres integrants de l'equip que no han pogut ser al Japó per problemes de salut, ha dit que estan "molt contents" i que sent "una felicitat enorme i estratosfèrica".

"Que no s'acabi mai", ha comentat Rosell, que ha destacat que a la llotja, durant la final, li han dit que "tenia un gran equip". "Serà molt difícil repetir aquest grup. Si poden aguantar dos, tres o quatre anys, que així sigui. El que aconsegueixen aquests jugadors és impressionant, és molt difícil superar aquest nivell", ha assegurat el president, que ha afegit: "Amb els tres títols que hem guanyat, passi el que passi la temporada ja és molt bona".

Sobre la celebració al vestidor, Rosell ha relatat: "Ens hem regat amb cava, com en totes les celebracions típiques en un vestidor després de guanyar una final" i, de Guardiola, ha comentat: "Està molt feliç. Ell ja és el millor entrenador de la història del Barça i segur que trigaran molts anys en superar-lo. Té sobre la taula el contracte per renovar quan vulgui".

Per últim, Rosell ha recordat el que li ha dit el president del Santos: "Ens ha felicitat pel joc i pel futbol que fem, no hem parlat de Neymar".

stats