Barça
Esports Barça 04/07/2011

Rosell torna dimarts de Buenos Aires, pendent de la situació d'Alexis i André Santos

El president blaugrana va viatjar per la Copa Amèrica i per oficialitzar el tancament de La Masia de Luján, però hauria pogut canviar d'idea després de visitar-la

Redacció
1 min
CONTUNDÈNCIA Sandro Rosell va fer la roda  de premsa a la sala París per donar més solemnitat a la declaració per respondre als atacs del Madrid.

BarcelonaEl president Sandro Rosell ha estat de viatge a l'Argentina des de divendres, on ha presenciat la cerimònia inaugural de la Copa Amèrica i el partit que obria la competició, disputat entre l'Argentina i Bolívia (1-1). Tambe va ser present ahir al partit que va enfrontar Brasil i Veneçuela (0-0).

A més del conegut interès del Barça per Alexis Sánchez, Rosell hauria preguntat en les darreres hores per la situació contractual d'André Santos, el lateral brasiler del Santos, recentment proclamat campió de la Copa Libertadores.

Rosell s'ha allotjat en un hotel cèntric de Buenos Aires, i aquests dies també ha aprofitat per visitar l'escola filial de La Masia que el Barça té a Luján, a prop de la capital argentina, anomenada La Candela, un projecte que va iniciar l'expresident Laporta, i on el club entrena i educa 200 nens des de 2007. Rosell tenia previst tancar-la, com va anunciar en campanya, però, suposadament, la visita hauria estat satisfactòria i hauria canviat d'idea.

stats