Barça
Esports Barça 20/06/2011

Rosell: "Hi ha opinadors que tenen interès a crear divisió entre el vestidor i aquesta junta directiva"

El president del Barça ha dit el programa 'Àgora' de TV3 que la seva relació amb Guardiola és molt bona i que sempre han defensat els vestidor en tot moment

Albert Solé
1 min
Sandro Rosell.

BarcelonaEl president del Barça Sandro Rosell ha assegurat que la seva relació amb l'entrenador Pep Guardiola és molt bona i que considera que l'ha defensat sempre en tot moment, al tècnic i als jugadors. De totes maneres, afirma que passi el que passi, sempre hi haurà opinadors que tenen interès a crear divisió entre el vestidor i aquesta junta directiva".

p { margin-bottom: 0.21cm; } Quan el presentador Xavier Bosch li ha preguntat si ja tenia el síndrome del president incomprès que li ha passat a tots els seus predecessors, Rosell ha respost: "No em sento incomprès, gens ni mica. Pels socis sempre hem sento molt ben rebut. El que hem de fer és separar les opinions, primer hi ha l'opinió del soci, de l'aficionat, l'opinió pública, la publicada i la d'internet. I aquí hi ha una escala de valors que li has de donar més o menys importància. Nosaltres som un club de 180.000 socis propietaris".

stats