Esports Barça 18/06/2012

Rosell: "Jo no acceptaria guanyar a qualsevol preu i em disculparia si l'entrenador del Barça posés el dit a l'ull d'algú"

El president del Barça ha declarat en una conferència a l'Institut Químic de Sarrià que "fora d'Espanya, tothom creu que Messi hauria de guanyar la Pilota d'Or" i que, per ell, Cristiano Ronaldo no és el número 2 del món: "Ho són els altres deu titulars del Barça"

Jordi Mestre
2 min
Sandro Rosell, durant la presentació de la nova samarreta del Barça

BarcelonaSandro Rosell, president del FC Barcelona, ha declarat aquest dilluns a la taula rodona 'Els valors com a clau de l'èxit', organitzada per l'Institut Químic de Sarrià, que ell "no acceptaria un entrenador que volgués guanyar a qualsevol preu" i que "demanaria perdó" si l'entrenador del club "posés el dit a l'ull d'algú". Rosell ha assegurat també que "Cristiano Ronaldo no és el segon millor del món, és el dotzè: els onze primers són els jugadors del Barça".

El mandatari blaugrana ha parlat sobre la globalitat del club i ha explicat sobre els nous horaris de la Lliga que "la televisió mana". Rosell ha assegurat, però, que el "disgustaria" veure un partit del Barça a les 12 del migdia: "Ens carregaríem l'esport base". Sobre el futur del futbol, Rosell ha explicat que "no hi haurà una Superlliga europea, però caldrà reduir la Primera Divisió a 16 equips i doblar el nombre de partits de la Champions League".

Rosell ha parlat de les polèmiques amb el Reial Madrid: "El problema que tenim és que el nostre altaveu mediàtic no és tan gran com el seu. Fora d'Espanya, tothom té clar que Messi hauria de ser Pilota d'Or, però aquí...". El president blaugrana ha parlat també sobre la posició de referent moral dels futbolistes: "Jo he de dir que em sembla bé, però en realitat no hi estic gaire d'acord, que hi hagi tanta adoració". Rosell ha parlat sobre les crítiques a la seva persona: "Estic molt tranquil amb el meu estil poc presidencialista. Si el canviés, seria un mentider, perquè jo no sóc així".

Rosell també ha aprofitat per referir-se a les decisions de la seva directiva: "No va costar gens convèncer en Tito Vilanova, ni un segon", ha declarat. El mandatari blaugrana ha explicat que "a curt termini, un equip format íntegrament per jugadors del planter seria boníssim per al club, però a llarg termini seria insostenible". Rosell ha reconegut que "necessitem un nou estadi i un nou Palau" i ha lloat la decisió de potenciar el futbol sala: "Ja té més audiència que el bàsquet".

Finalment, el president del Barça ha reconegut que l'equip que va produir la pel·lícula 'Senna', sobre la vida del pilot brasiler, està preparant un documental sobre el Barça de Guardiola.

stats