Barça
Esports Barça 22/12/2011

Rosell es marca com a fita aconseguir la unitat del barcelonisme dels "petits reductes que queden"

En la llista de deures per fer que es marca el president del Barça hi ha també la grada Jove, l'Espai Barça i un nou Palau Blaugrana

Albert Solé
2 min
Sandro Rosell.

BarcelonaEl president del Barça s'ha marcat un objectiu important pels quatre anys que li queden de mandat, que seria aconseguir la desitjada unitat del barcelonisme: "Cada dia més gent la sentim unida. Hi ha petits reductes de grupets que no estan il·lusionats de formar part del projecte Barça, del millor club de la història. Cada cop que hi han actes o participació social, a tots els convidem, i no venen mai. Però els continuarem convidant, al Johan i als antics presidents, a la gent significativa d'aquests petits reductes que no estan remant a la mateixa direcció. Ho seguirem fent, i si tenen a bé que ens trobem i parlem o qualsevol tipus d'aquesta rancúnia que li queda a algú i que se la pugui treure... aquí tothom és benvingut i és una llàstima que hi hagi gent que s'ho estigui perdent".

Grada d'animació

Un altre dels objectius del seu mandat és tirar endavant la famosa grada d'animació, o grada jove: "En tenim moltes ganes i els jugadors i el club ho necessita, però ja hem dit que això només ho farem quan els Mossos ens donin el permís i en això continuem treballant conjuntament. El problema no és que el cap visible està vetat pels Mossos. Ho volem tirar endavant quan ho tinguem lligat i ben lligat."

Espai Barça

A la llista de temes pendents també hi ha una de les promeses electorals estrella, l'Espai Barça: "El Camp Nou està vellet, el Palau s'ha de fer nou, la pista de gel s'ha de millorar... i més si arriben els Jocs d'Hivern. Hem de refer aquest espai Barça però per aconseguir-ho necessitem finançament, i l'estem buscant. Les assignatures pendents són fer l'Espai Barça per plantejar els propers 50 anys del club i també per necessitat. L'estadi té més de 50 anys i necessita una renovació profunda, i el Palau l'hem d'ampliar per llei".

Iñaki Urdangarin i la Fundació del Barça

"Sobre aquest tema creiem amb la presumpció d'innocència, que està dins dels valors del Barça. Crec que aquest senyor no està ni denunciat ni jutjat. Si això succeís, evidentment la junta es reuniria per prendre les mesures que consideréssim adequades".

Nou cap de Comunicació

"Els canvis a l'àrea de comunicació és una reubicació de funcions per millorar els perfils que tenim i per millorar el servei a vosaltres [els periodistes]. Creiem que les coses van prou bé però que podem millorar encara més, per això hem anomenat un nou cap de comunicació, Xavier Martín".

Nou ministre d'Esports i Cultura

Pel que fa al nou responsable d'esports de l'estat espanyol, José Ignacio Wert, que fa una mesos es va declarar "hooligan madridista" en unes declaracions al Diari AS, Rosell ha comentat: "Suposo que ara deu pensar que no ho hauria hagut de dir. Suposo que evidentment serà neutral perquè és el que li correspon pel càrrec que ocupa". I respecte al fet que l'expresident Rodríguez Zapatero, barcelonista declarat, no hagi vingut mai al Camp Nou, ha dit: "No sé perquè mai no va venir Zapatero. Se'l va convidar diverses ocasions però no va venir suposo que per qüestions d'agenda. Però és culer, amb això ja en tinc prou. Si algun dia vol venir està convidat".

stats