Barça
Esports Barça 28/04/2011

Rosell convoca una reunió de la junta d'urgència per analitzar els fets del Bernabéu

La reunió és a les 17 h, i tal com van anunciar ahir, es parlarà de la possible denúncia a Mourinho per les seves declaracions, i pel fet que el Madrid es va saltar l'acrod de regar la gespa una hora abans del partit

Redacció
1 min
Florentino Pérez i Sandro Rosell se saluden a la llotja del Bernabéu.

BarcelonaEl president Sandro Rosell ha convocat reunió extraordinària de la junta directiva aquest dijous a les 17 hores per tractar les accions a emprendre davant dels fets succeïts ahir amb motiu del partit d'anada de semifinals de la Champions League entre el Reial Madrid i el FC Barcelona al Santiago Bernabéu. Posteriorment, hi haurà compareixença de premsa a les 19 hores a la sala de premsa Ricard Maxenchs del Camp Nou.

En la roda de premsa posterior al 0-2, l'entrenador del Reial Madrid, José Mourinho, ha criticat durament l'arbitratge del col·legiat Stark i ha insinuat un tracte de favor de la UEFA cap al FC Barcelona. Els serveis jurídics del FC Barcelona es plantegen denunciar el tècnic madridista davant la Comissió de Disciplina de la UEFA.

El tècnic del Reial Madrid ha comentat: "Josep Guardiola és un fantàstic entrenador de futbol, però ha guanyat una Champions que a mi em faria vergonya guanyar-la amb l'escàndol de Stamford Bridge. I aquest any, si la guanya, serà amb l'escàndol del Bernabéu".

Les seves acusacions contra el FC Barcelona han anat més enllà: "No sé si és la publicitat d'Unicef, no sé si és l'amistat de Villar amb la UEFA, on és vicepresident, no sé si és perquè són molt simpàtics però ells han aconseguit aquest poder . Els altres no tenen cap possibilitat".

stats