Barça
Esports Barça 24/09/2011

Rosell: "Nosaltres no som de la cultura del 'pelotazo', ja sabeu què vull dir"

El president del Barça s'ha referit al Reial Madrid i la seva política econòmica quan ha recordat que han aturat la requalificació del Miniestadi

Albert Solé
1 min
Javier Faus presenta el balanç econòmic.

BarcelonaSandro Rosell, president del Barça, en l'àrea patrimonial ha explicat que van aconseguir aturar la requalificació dels terrenys del Miniestadi, i ha assegurat: "Nosaltres no som de la cultura del "pelotazo", i ja sabeu què vull dir", en referència clara al Reial Madrid i la seva cultura econòmica. Respecte als terrenys de Viladecans, ha comentat: "No sabem què fer-ne dels terrenys de Viladecans. Hem buscat comprador i ningú ens n'ofereix més de 3 milions, dels 18 que se'n van pagar. Un soci té un terreny al costat on hi planta carxofes i ens ha dit que li deixem plantar carxofes i que en donarà una a cada soci, ens ho estem pensant perquè no sabem què fer-ne".

El president també ha comentat que han aconseguit despolititzar el club: "Hem tret la política del club, som catalans i catalanistes, només faltaria, però no som d'esquerres ni de dretes. Estic content de la sortida progressiva de la deriva política que havia agafat el club darrerament".

stats